50 Nijansi Pive

Muškarci širom svijeta u panici: Još samo 8 utakmica do kraja SP-a!

Muškarci iz cijelog svijeta apeluju na organizatore SP-a u Kataru da produže svjetsko prvenstvo u fudbalu bar do proljeća kako ne bi morali da se bave svojim životima bar još neko vrijeme.

Kako saznajemo, među muškarcima je, na globalnom nivou zavladala teška panika jer su shvatili da je do kraja SP-a ostalo još samo osam utakmica, a to znači da će za manje od mjesec dana morati ponovo da se okrenu sopstvenim životima, ženi, djeci, poslu, malim platama i svim ostalim problemima koje su stavili na čekanje dok SP ne prođe.

Neki od njih, nezvanično saznajemo da su sa Balkana, su izvršili blagi pritisak na FIFA-u tako što su slali molbe i mejlove da se SP produži i da se krene ispočetka. Muškarci kažu da bi produžetak SP-a značilo više prilike da osvoje neke pare na kladionici, jer je klađenje na utakmice SP-a uvijek zanimljivije od standardnog i uvijek imaju osjećaj da imaju više šanse za dobitak, posebno kad imaš više izbora za klađenje kao što je to na MaxBet-u.

To bi značilo da ne bi morali da se bakću oko proslave Nove godine i praznika i svega što dolazi sa tim, a to bi im sigurno dobro došlo.

Pitanje je da li će FIFA ozbiljno prihvatiti ove prijedloge ili će odignorisati.  Šta vi mislite?

 

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar