50 Nijansi Pive

Roditelji traže da se uvede fiksna pretplata na vrtićke potrepštine

Roditelji banjalučkih mališana od grada Banjaluke zahtijevaju da se pored standardne mjesečne naknade za vrtiće uvede i fiksna pretplata za vrtićke potrepštine, jer, kako navode, ovako ne mogu postići sve da plate.

Jedna majka, čiji su inicijali M. T. kaže da u vrtiću gotovo svakodnevno traže neki dodatni novac za razne stvari i zato smatra da bi bilo najbolje da se pored redovne mjsečne naknade odredi i dodatna FIKSNA pretplata za ostale potrepštine.

-Ja razumijem da je potreban dodatni novac za razne stvari, ali bih voljela kada bi se to sve uračunalo u neku fiksnu pretplatu koju ćemo plaćati svakog mjeseca, ovako nemam uvid ni koliko sam potrošila ni koliko će mi biti potrbno za sljedeći mjesec. Mi roditlji smatramo da u pretplatu treba da uđe toalet papir, vlaže maramice i svi ostali tekući DODATNI troškovi.

Sa ovim prijedlogom se složila većina banjalućkih roditelja, a sada ostaje da vidimo kakav će biti odgovor gradskih vlasti.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar