50 Nijansi Pive

BMW, Audi i Mercedes od sljedeće godine bez žmigavaca!

Svi automobili brendova Audi, Mercedes i BMW koji se budu proizveli sljedeće godine, neće imati ugrađene žmigavce, javljeno je to od strane portparola ove tri kompanije.

Oni satraju da je ugrađivanja žmigavaca potpuno bacanje novca, jer su njima ciljna grupa kuci koji ih uopšte ne koriste, tako da smatraju da će na taj način uštedjeti dosta novaca.

-Naravno to ne znači da će ovi automobili biti jeftiniji u prodaji, to sao znači da mi pratimo i prilagođavamo se potrebama naših krajnjih korisnika, navedeno je u zajedničkom saopštenju za medije.

U saopštenju se navodi da su ove tri kompanije decenijama vršile istraživanja i d sada jasno razumiju sve potrebe i navike svojih korisnika te su tako došli do zaključka kako 99% vozača autoobila ovih brendova, žmigavac ne koristi, posebno oni koji voze novije modele pa su zato odlučili da nove modele prave bez tih suvišnih dijelova.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar