50 Nijansi Pive

Svim muškarcima 10% BONUSA na platu zbog SP-a!?

Dakle, s obzirom na to da se ženama svake godine za Dan žena organizuju proslave, kupuju pokloni i dodaje bonus na platu, zbog ravnopravnosti kojoj težimo, odlučeno je da se svim muškarcima zbog SP u fudbalu da bonus od 10% na platu.

Iz Ministarstva rada kažu da su sve firme dužne isplatiti svojim muškim zaposlenicima BONUS od 10% na platu prije završetka SP u fudbalu i da će svi poslodavci koji ne ispoštuju ovu odluku morati platiti visoke novčane kazne.

-Mi smo svjesni da je praćenje SP u fudbalu, posebno zato što i reprezentacija Srbije ove godine igra dodatan udar na budžet, što zbog druženja sa prijateljima, kolektivnog gledanja utakmica što zbog tiketa koji se u ovom periodu sigurno uplaćuju više nego inače, donijeli smo odluku kako svi muškarci MORAJU dobiti bonus na platu, rečeno nam je iz Ministarstva.

Oni su nam reil da će poslodavcima, zbog ovih bonusa, biti sniženi doprinosi za decembar i januar tako da oni neće ni osjetiti na dobiti.

Ako ne znate kako ćete potrošiti ovaj BONUS, pogledajte MAXBET ponudu!

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar