50 Nijansi Pive

5 razloga zašto žene jedva čekaju Svjetsko prvenstvo!

Jedan od najvažnijih događaja u životu svakog muškarca – Svjetsko prvenstvo u fudbalu samo što nije počelo, a to znači mjesec dana uživanja u omiljenoj najvažnijoj sporednoj stvari na svijetu.  Mnogi vjeruju da baš kao što muškarci jedva čekaju da SP počne, žene tako jedva čekaju da prođe, ali to nije baš tako. Mi znamo najmanje pet razloga zašto žene, jednako kao i muškarci, s nestrpljenjem čekaju Svjetsko prvenstvo u fudbalu.

Manjak svađe

Za vrijeme SP-a muškarci su uglavnom fokusirani na jednu stvar – FUDBAL i žene to prihvate na taj način što znači da nema prostora za neku svađu i prepiranje. Žene su, uglavnom, razumna bića i one jednostavno prihvate činjenicu da se mjeseca dana moraju osloniti smo na sebe. One se na sebe oslanjaju i inače, ali kad je SP shvate da nema koristi od nerviranja i rondanja.  Samim tim i svađe su rjeđe.

Višak slobode

Tokom SP-a žene mogu izlaziti, ići u šoping, dočekivati kurirske službe bez straha da će i neko nešto prigovoriti jer su njihovi muškarci fokusirani samo na fudbal, na grupe, rezultate, gdje će gedati sljedeću utakmicu u i da li im je prošao tiket.  To je ono vrijeme kad one mogu u potpunosti da se posvete sebi, ispijanju kafe sa drugaricama bez ljubomorisanja i infantilnih scena.

Manje obaveza na poslu

Ukoliko su vam nadređeni uglavnom muškarci – ČESTITAMO jer to znači da vas čeka mjesec dana laganice, a dodatni plus je što se neke utakmice odvijaju u toku radnog vremena. Tako daaa, slobodno odmorite, smanjite brzinu i polako.

Šansa za zaradu

Opšte je poznato da tokom ovako velikih takmičenja muškarci dosta vremena provode u kladionicama, da razvijaju trategije klađenja puno ozbiljnije nego inače, to znači i veće šanse za dobitak, a svaka žena voli kad se desi neočekivani bonus u kućnom budžetu.  Kako saznajemo, žene uveliko pretražuju online MaxBet ponudu i sgerišu svojim “muškim polovinama” šta bi i na koji način mogli igrati.

Griža savjesti

I na kraju, peta stavka zbog koje žene u stvari obožavaju SP i druga takmičenja koja traju kao gladna godina jeste griža savjesti koju njihovi mmuškarci osjećaju po završetku istog što su ih zapostavljali toliko dugo, što im nisu posvećivali pažnju i što su one sve morale same. I to iskupljivanje može da potraje i duže nego što je trajalo prvenstvo.

 

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar