50 Nijansi Pive

NOVO: Plaćanje taxija na rate!

Od vikenda je u Banjaluci u opticaju nova tarifa Kad je u pitanju vožnja taxijem, a pošto su cijene nešto više, naše taxi službe su odlučile da našim sugrađanima obezbijede neke olakšice pa su omogućili plaćanje na rate kad su u pitanju neke duže relacije.

Iz taxi udruženja kažu da će plaćanje na rate biti moguće preko bilo koje banke, a odobravaće se na licu mjesta u zavisnosti od dužine relacije na koju putnik ide.

-Na primjer pod dužom relacijom se smatra Centar-Budžak ili Centar-Starčevica, a relacije poput Starčevica – Paprikovac će se moći plaćati i na 24 rate, poručuju iz ovog udruženja.

Oni kažu da je to zato što ide zima i što žele da svi mogu priuštiti vožnju taxijem, a ne samo oni dubljeg džepa i zato su omogućili plaćanje na rate. Isto tako poručuju svima da ukoliko žele vožnju na rate prije ulaska u taxi pripreme ličnu kartu, hemijesku za potpisivanje papira kako bi sve išlo brže.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar