50 Nijansi Pive

OTKRIVENO NOVO CRNO TRŽIŠTE: Prodaju termine za praznično fotografisanje!

Praznično ludilo je već počelo, a tome u prilog govori činjenica da je jedna od, trenutno najtraženijih stvari u gradu na Vrbasu, termini za praznično fotografisanje koji se plaćaju suvim zlatom.

Mnogi su predvidjeli ovakav razvoj događaja pa su upravo veliku potražnju iskoristili za brzo i laku zaradu.

Naime, kako smo saznali postoji crno tržište na kome se prodaju termini za praznično fotografisanje po duplo, pa čak i troduplo od ooga za koliko se inače rezervišu.  Postoji organizovana grupa koja je termine za fotografisanje zakazivala čim su pušteni u opticaj pod različitim imenima i sad ih preprodaju onima koji to nisu uradili na vrijeme, najkasnije do kraja avgusta.

U MUP-u kažu kako su i ruke vezane i kako nikada nisu imali ništa slično pa ne znaju kako da se ponašaju. Nisu sigurni ni da je ovdje prekršen neki zakon, učinjeno neko kazneno djelo, ali navode da će se informisati pa će na dati tačnu informaciju.

Kad su u pitanju fotografi oni kažu da to s njima nema nikakve veze, ali da bi bilo u redu i da oni dobiju bar neki procenat od preprodanih termina kao bonus te da će pokušati naplatiti svoj dio putem suda.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar