50 Nijansi Pive

Privatni fakulteti omogućili onlajn kupovinu diploma

ČATRNJA – Na održanoj sjednici asocijacije rektora privatnih univerziteta u Republici Srpskoj, danas je donesena odluka o kupovini diploma putem interneta.

Asocijacija rektora privatnih univerziteta u RS održala je danas sjednicu čiji je domaćin bio Internacionalni univerzitet u Čatrnji kod Gradiške.

“S obzirom da imamo dosta studenata koji dolaze iz drugih gradova, želja nam je da im omogućimo što lakši način studiranja. Većina njih je zauzeta privatnim biznisima tako da ne želimo da ih dodatno opterećujemo”, istakao je predsjedavajući ASPU-a RS.

Kako su naveli, onlajn diplome će već iduće akademske godine biti dostupne svima koji žele da imaju zvanje koje će ponosno moći dodati ispred svog imena.

“Za sada, onlajn diplome će biti dostupne samo za studente iz Republike Srpske, a cilj je, svakako, da u doglednom periodu svoje tržište proširimo i na region. Takođe, prvih 100 studenata koji naruče diplomu osnovnih studija, na poklon će dobiti i master diplomu iz oblasti koju oni žele. Smatramo da ćemo na taj način privući više studenata i omogućiti svim građanima Republike Srpske da postanu akademski građani”, saopšteno je iz ASPU RS.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dodaj svoj komentar