50 Nijansi Pive

NOVI TREND: Ispisuju dijete sa fudbala, upisuju na Veljka Ražnatovića!

Prije nekoliko dana, Veljko Ražnatović je izjavio da mu je kao malom od ruke išla tuča i da je zao odlučio da se bavi time čime se bavi danas – mi ne znamo tačno, ali nadamo se da će nam neko od vas reći.

To je bio povod da se u Banjaluci otvori kurs za klince pod nazivom Veljko Ražnatović, na kome će male siledžije učiti kako da razviju svoj taletanat do kraja.

To je ponukalo veliki broj roditelja da svoje mališane, kod kojih su primjetili talenat za tuču, upišu na kurs ne bi li i oni jednog dana postali uspješni kao što je sin naše proslavljene pjevačice Cece.  Jedan od roditelja Milovan Čakija, sa Lauša, izjavio je kako je njegov sin od najranijeg djetinjstva pokazao talenat za tuču i da mu je drago što konačno ima priliku da taj talenat razvije do kraja.

-Moj mali se od prvog razreda samo tuče, to je jedino što mu baš polazi za rukom, mi smo to dosad szbijali, posebno žena, ali sada kad smo shvatili da je on izvanredan talenat odlučili smo da uložimo u taj talenat ne bi li napredovao i jednog dana postao najbolji, izjavio je Čakija.

Organizatori ovog kursa kažu da je prvi semestar skroz popunjen većinom djece sa Lauša i iz Budžaka i nešto malo sa Mejdana, ali da vjeruju kako će im se vremenom priključiti i djeca iz ostalih naselja, pa čak i drugih gradova.

Na ovom kursu klinci će, pored toga kako se tuče sa protivnikom koji se ne brani, učiti i brojne druge vještine poput: kako pucati u jabuku na svadbi, a da je promašiš, kako imati mamu popularnu pjevačicu, kako ispasti neuk u davanju izjava i još brojne druge stvari čiji je začetnik upravo Veljko Ražnatović.

 

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar