50 Nijansi Pive

ISIL najavio proteste zbog poskupljenja repromaterijala

IRAK – Istaknuti član terorističke organizacije ISIL, Abu Ahmed Bombash najavio je na konferenciji za medije, proteste u znak borbe protiv poskupljenja eksploziva i ostalog repromaterijala koje koristi ovo udruženje.

Kako saznajemo, Bombash je naveo da ISIL trenutno zapošljava više hiljada ljudi, ali da će, ako cijene nastave rasti ovim tempom, biti primorani na reogranizaciju i sistematizaciju što bi značilo otkaz velikom broju radnika. Kako je naglasio, reorganizacijom bi najviše bili oštećeni radnici u odjeljenju za samoubistva.

„Cijene ne mogu ovako vrtoglavo rasti. To ne vodi nikuda. Ako se ovako nastavi, doći ćemo u nezgodan položaj i bićemo primorani da bez posla ostavimo veliki broj ljudi“, istakao je Bombash.

Takođe, Bombash je naveo i to da su oni jedno od rijetkih udruženja koje je svoje radnike toliko često slalo na usavršavanje vani.

„Mi smo svojim članovima u najtežim vremenima omogućili usavršavanje van granica Islamske Države i većina ih je ostvarila zapažene rezultate na Zapadu, stručnjaci iz odjeljenja za samoubistva su se ubijali od posla, ali, ako se uskoro ne nađe dugoročno rješenje, moraćemo svoja prava tražiti na ulici“, rekao je Bombash.

Podsjećamo, ranije je organizovana telefonska humanitarna akcija za pomoć ISIL-u pod nazivom „Jedan poziv za eksploziv“.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dodaj svoj komentar