50 Nijansi Pive

Centralna izborna komisija BiH izdala Naredbu o kupovini digitrona i računaljki

Piše: Janko Joksimović

U Glavnom centru za brojanje u sarajevskoj dvorani Zetra do sada su prebrojani glasovi iz trinaest gradova i opština Republike Srpske za nivo predsjednika RS.

„Pretpostavljamo da su brojači dobili pogrešnu informaciju o roku za okončanje brojanja glasova“, rekao je portparol CIK-a Damir Filipović, „pa su mislili da imaju vremena do 25. oktobra 2023. godine, umjesto 25. oktobra ove godine“.

– Zbog toga smo odlučili da pomognemo Glavnom centru za brojanje kupovinom digitrona i računaljki. Brojači će sami birati koji instrument će koristiti u svom radu, shodno prema svojim sposobnostima i afinitetima – dodao je Filipović.

Jedan od brojača, na pitanje zašto brojanje glasova tako dugo traje, odgovorio je:

– Zasad brojimo na prste, i to ide jako sporo, jer svako od nas ima samo po deset prstiju. Nadamo se da će digitroni i računaljke biti uskoro podijeljene, kako bismo ubrzali ovaj mukotrpan posao i uspjeli se vratiti do Nove godine svojim uobičajenim obavezama – rekao je vidno premoreni brojač.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dodaj svoj komentar