50 Nijansi Pive

Kako da posatnete najveća faca u svom naselju?

Svako naselje ima onu jednu, ili više osoba koje svi znaju, svi im se nasmiješe kada ih vide, pozdravljaju i ponašaju se prema njima kao da su njihovi najbolji drugari.

Želite postati jedna od tih osoba? Mi ćemo vam pomoći.

Za početak bi trebalo da uzmete neplaćeni odmor ili da date otkaz, u zavisnosti od toga koliko uspješni želite postati, jer ovo je rovovski posao kome treba da se posvetite svim svojim bićem.

Kretanje

Nakon što ste dali otkaz ili uzeli taj neplaćeni odmor treba redovno da obilazite radnje u svom naselju. Fokusirajte se na krug od 500 metara oko zgrade. Odaberite jedan, eventualno dva kafića u kojima ćete piti kafu svakog dana u isto vrijeme.  Na kafu dolazite skoro pa uvijek mamurni, ili se bar pravite da jeste kako biste odali utisak party manijaka.

Gledajte da svako jutro imate spremnu neku ultra giga mega zabavnu priču sa kojom ćete zabaviti sve one koji tu sjede.  Ispijajte kafu duugo i polako, a nakon toga naručite neko pivo pod izgovoom „da je negdje sigurno podne“.

Afiniteti

Poželjno je da budete oženjeni i da imate djecu i da uvijek imate nekih „problema“ sa njima.  Tačnije, žalite se na njih. Ako niste oženjeni onda se žalite na mater koja vas sputava da ostvarite vaše snove i postanete vozač Formule 1, na primjer.

Ne znamo koji su vaši afiniteti, ali izmislite svoje zanimanje iz snova.

Što se tiče oblačenja, gledajte da ste uvijek u trenerci i da izgledate kao da u tom trenutku nemate gdje drugdje da budete nego tu, upoznajte tete u trafikama, neka zapamte šta kupujete, kasire u marketu uvijek oslovljavajte sa imenom, a u pekaru uđite i pitajte „ima li ono moje“.

Kad god je neka frka u naselju, djeca se posvađaju, neko je kvrcnuo komšino auto na parkingu ili je predsjednik ZEV-a opet ukrao pare, prvi budite na licu mjesta, ne svrstavajte se ni na čiju stranu, ali budite u toku i budite prisutni.

Informacije

Morate biti upućeni u sva dešavanja posebno ona sportska, vi treba da budete nešto kao oglasna tabla, da ljudima prenosite sve novosti. Na primjer, ako se u MaxBet kladionicama, tokom oktobra održava OKTOBARSKA REVOLUCIJA vi treba da budete ta osoba koja zna sva pravila, kako se igra, kakve su nagrade. I još ako dobijete sve ovo gore navedeno vam neće biti potrebno jer ćete uvijek biti „onaj lik koji je dobio 10 ‘iljada u MaxBetu“.

Morate da se razumijete i u automobile, da vas zovu kad se nešto čuje, kad neće da povuče ili upali.  Vi treba da budete prvi ad treba da se pogura, da znate sve stručne nazive i da dajete tačne dijagnoze.

I to vam je otprilike to, živite tako najmanje do 6. novembra i sigurno ćete postati faca u svo naselju.  Napominjemo, cijeli taj put ćete skratiti ako dobijete pare u OKTOBARSKOJ REVOLUCIJI.

 

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar