50 Nijansi Pive

“Ganjanje papira” na Balkanu postaje svjetska atrakcija!

Ma ko kaže da mi nemamo materijala da privučemo turiste?! Nakon što smo osmislili “ekstremno preživljavanje” za sve ovisnike o adrenalinu sada imamo novu dispiplinu koja bi trebalo da privuče sve one koji vole misaone igrice iz cijelog svijeta – riječ je o GANJANJU PAPIRA!

Naime Ministartsvo turizma RS je pokrenulo projekat koji bi trebalo da krene od novembra ove godine, a riječ je o atrakciji koja bi trebalo da privuče turiste iz ijelog svijeta. Naime svi oni koji vole misaone igrice, koji vole da žive na rubu moći će da iskuse kako to izgleda kad treba da završiš neku papirologiju kod nas na Balkanu.

Turisti će, na najrealističniji način, moći da iskuse kako izgleda prijavljivanje djeteta, ostvarivanje prava na penziju, registracija automobila, a za one najekstremnije tu je iskustvo prepisa firme i predavanje molbe za dječiji dodatak.

Iz Ministarstva kažu da je ovo projekat za koji su sigurni da će privući brojne turiste iz cijelog svijeta što će značiti i određeni priliv novca u državnu kasu, a samim tim i prosperitet.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar