50 Nijansi Pive

PET najiritantnijih tipova u kladionici

Baš kao i u kafani, u kladionici se okupljaju razni likovi. Neki dođu da bi pobjegli od ukućana, neki da bi zaradili, neki da bi gledali utakmice na kanalima koje kod kuće nemaju, a neki da bi se samo podružili.

Mi smo neko vrijeme proveli u MaxBet kladionicama kako bismo vam prenijeli realan prikaz stanja o ljudima koji tamo provode vrijeme i ovo smo primjetili.  Ovo su bez konkurencije najdosadniji tipovi u kladionici.

I da, da ne zaboravimo, svi novoregistrovani članovi MaxBet online zajednice dobijaju PAKET DOBRODOŠLICE!

PROFESIONALAC

To su oni koji se razumju u kvote, koji igraju sisteme i tačno znaju koliko para mogu dobiti u zavisnosti od broja pogođenih parova i nemaju problem da o tome pričaju NON-STOP! To su vam oni što prilaze tuđim stolovima, pitaju druge šta igraju, kritikuju i sugerišu.

Prepoznaćete ih po tome što rijetko kad sjede za stolom, uglavnom stoje ispred televizora, klade se uživo i ne idu kući dok im se ne odigra i posljednja utakmica sa tiketa.

PESIMISTA

Uplaćuju malo, ali kukaju za sve pare.  Kad ih pitate šta su odigrali reći će vam „Ma glupost, samo da nešto odigram“. Uvijek sjede u nekom ćošku i mrače, upozoravaju druge da ne igraju njihove parove jer su baksuzni. Oni tvrde da na njihovim tiketima ne prolaze ni najmanje kvote.

Vole da prepisuju od drugih ili se šlepaju na tuđe tikete, znate onu priču „evo ti markica i od mene“.

REKREATIVAC

Rekreativno su u kladionici svaki dan, pod izgovorom da im to pričinjava jedino zadovoljstvo u životu.  Ne ulažu mnogo, ali ulažu u kontinuitetu.  Vole sport, ali im više nije zanimljivo da ga gledaju, ako u isto vrijeme ne prate stanje na tiketu. Naporni su jer im se svaka priča svodi na to kako se klade samo iz razonode, a nerviraju se više i od PROFESIONALCA i KAMIKAZE.

ZIHERAŠ

Na njihovom tiketu nikad nećet vidjeti kvotu veću od 1.15, a ni dobitak veći od 20KM. Redovno dobijaju istu tu siću i nemaju problem da se time hvale na sva usta kao da su, u najmanju ruku, osvojili MILION.

To su vam oni koji kad im radnici MaxBeta otkucavaju tiket moraju stajati pored njih da im slučajno ne bi nešto pogrešno otkucali pa im propadne ulog.  Dva puta provjeravaju tiket, storniraju za svaku sitnicu i govore drugima kako ne znaju igrati.

Ako ima ostane da čekaju jedan par za dobit od 25 KM, nemaju problem s tim da ga brane.  Problem ili sramote kako god hoćete.

KAMIKAZA

Možda nisu dosadni, jer se u kaldionici ne zadržavaju dugo, ali kad se pojave kao da je prošao uragan.  Dođu, odigraju dva prelaza, ulože stoju i idu dalje.  Obično se pojave u kladionici prije završetka utakmica koje su igrai, obično da pokupe pare, počaste raju u kladionici i idu dalje.

Dosadni su jer imaju para, redovno dobijaju i svaki put se „iznenade“ što su dobili.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar