50 Nijansi Pive

Traži se hitna smjena Dragana Stojkovića Piksija!

Nakon sinoćnje utakmice protiv Norveške u kojoj je fudbalska reprezentacija Srbije i ovoga puta odnijela pobjedu, zatraženo je da se Daragan Stojković Piksi hitno smjeni sa mjesta selektora reprezentacije!

Ovo je zahtjev svih navijača Srbije iz cijelog svijat koji smatraju da ovo nije igra na koju su oni navikli, ne mogu i ne žele da se naviknu i zato traže hitnu smjenu selektora.

Marko Živac, jedan od onih koji su pokrenuli ovu inicijativu kaže da je ovo kako reprezentacija igra postalo nepodnošljivo i da utiče na njegov društveni i emotivni život.

-Ja svaki put kad igra reprezentacija tačno znam šta će i kako će biti, ja se izgalamamim, pljuje po televizoru, izbacim sve nakupljene frustracije i sutra na posao idem srećan.  S druge strane porazi repezentacije, loša igra i loša postavka su uvijek bili važen teme za razgovor u kafani, sad nemamo o čemu da pričamo, veseli smo, razmišljamo o tome da angažujemo psihijatra da nam objasni kako da se nosimo sa ovim novonastalim emocijama, teško je.

Marko kaže da njegovo mišljenje dijeli većina njegovih drugara i da su zarad sopstvenog zdravlja odlučili da traže smjenu selektora Piksija.

-Iskreno, mislili smo da će se stvari promijeniti i da će početi da gube, kako to obično biva, ali ovo je sve gore i gore pa smo se zbog toga odlučili na ovaj korak, jer koga da krivimo za to što smo sjebani ako reprezentacija dobro igra – NEMA SMISLA.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar