50 Nijansi Pive

Profesori engleskog iz RS idu u Ameriku da Amerikance uče engleski jezik

Nakon što je, prije par dana, svjetlost dana ugledao jedan dokument na englekom jeziku, vidno nepismen, profesori engleskog jezika iz Republike Srpske su Amerikancima ponudili svoje usluge pa da im održavaju redovne časove engleskog jezika, a kako saznajemo jedan kontigent kreće već sljedeće sedmice.

Vize ovim profesorima koji će ići u Ameriku biće ekspresno odobrene, biće im plaćeni troškovi puta, boravka, a dobiće i pozamašne denvnice.

-Nakon što je Amerikancima predočeno kolike probleme imaju u pravopisu sopstvenog jezika oni su odlučili da prihvate ponudu profesora i da ih dovedu u Ameriku kako bi njihove ljude učili engleski jer su uvjereni kako mi to znamo bolje. Jako sam srećan što sam baš ja jedan od onih koji će Amerikance učiti pisati i čitati engleski jezik, jer je ovo koliko oni znaju zaista tragično, rekao nam je jedan od onih koji će biti na prvom letu.

 

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar