50 Nijansi Pive

ISTRAŽUJEMO: Zašto žene podržavaju klađenje ovog septembra?

Da se ne lažemo, žene baš ne razumiju mušku opsjednutost, na prvom jestu sportom, a onda ni kladionicama niti podržavaju činjenicu da njihove “jače” polovine ponekad više vremena provode osmišljavajući dobitne tikete i kombinacije nego s njima.

Ali, ove godine se nešto promijenilo pa smo primjetili da sve više žena podržava svoje muževe, partnere i momke kad su u pitanju odlasci u kladionicu, štaviše, velika većina njih ih podstiče da odlaze tamo. S obzirom na to da je ovo jedna prilično neobična pojava morali smo da istražimo u čemu je tačno stvar.

Danima samo razgovarali sa redovnim kladioničarima koji su nam rekli da nikada nisu imali toliku podršku svojih žena kad je klađenje u pitanju i da ih je u početku bilo strah da saznaju šta se krije iza toga.

Milovan Fiks nam je rekao da sa ženom nikad nije bio u boljim odnosima kao ovog septembra.

-Moja supruga inače nije bila blagonaklona prema mojoj ljubavi prema klađenju, ali ovog septembra se sve promijenilo.  Odjednom je počela da se interesuje za moje tikete, svakog dana me pitala jesam li bio u kladionici, kako sam prošao, koliko pogodaka sam imao tog dana.  U početku sam mislio da je u pitanju neka zamka, ali sam nakon par dana shvatio da me ona iskreno podržava.  U tom trenutku je porasla u mojim očima, vjerovao sam da je konačno shvatila da je ta veze između mene i kladionice neraskidiva sve do jedne situacije….

Fiks kaže da ga je supruga pitala da li je u tiket uključio parove iz dnevne ponude MaxBet kladionice i u tom trenutku mu se sve razbistrilo.

-U tom trenutku mi se srušio svijet, shvatio sam da je ona čula za akciju Budi novi šampion u klađenju i da mogu svakog dana osvojiti minimum 2000KM i da je zato, odjednom, postala bolja prema meni. Moram priznati da mi je vjera u ljubav malko poljuljana, ali da sam s druge strane srećan što je punih 20 dana bila divna prema meni. Malo sam tužan što se akcija ubrzo završava iskreno se nadam da će ih biti još, zarad mira u kući.

 

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar