50 Nijansi Pive

MJERE VLADE ZA ZIMU: Molimo jesen i zimu da bude blage!

Vlasti na nivou Bih su usvojili mjere kojima će pomoći stanovništu u krizi koja nam prijeti, a odnosi se na poskupljenje, peleta, grijanja, a vjerovatno i struje.  Odlučeno je da se ove mjere odmah stupe na snagu kako bi naši građani bili sigurni da će njihovi odabrani političari militi na njih i da će uraditi sve što je potrebno da im se pomogne.

Mjera koju je jednoglasno usvojena jeste da se pošalje apel, potpisan od svih političara na nivou BiH, godišnjim dobima i da ih se lijepo zamoli da budu blage prema nama.

-Ovaj apel koji su naši političari sastavili i potpisali je zaista jedan od najljepših koje sam ikada u životu pročitao, moram priznati da mi je malo i oko zasuzilo i da nisam bio jedini.  Zaista ne znam da li postoji bilo kakva sila na svijetu koja bi mogla da se ogluši na nešto ovako, rekao je jedan od učesnika i potpisnika apela.

On tvrdi da za građanje BiH ZIME NEMA i da je to gotova stvar te da građani mogu mirno spavati jer će ova zima biti toliko blaga da neće biti potrebe da pale grijanje.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar