50 Nijansi Pive

5 načina kako da vas žena više voli!

Iako se uvijek potencira da su žene komplikovana bića, istina je potpuno drugačija.  Naime, žene su krajnje jednostavne i uz nekoliko provjerenih i sigurnih savjeta ćete pridobiti njihov ljubav i navešćete ih da vas vole još više. 

Da ne bude zabune, ovaj tekst je namijenjen samo onim muškarcima koji su u dugoj, monogamnoj vezi, a koji su neko vrijeme u nemilosti kod svoje ljepše i bolje polovine.

Ako vam ovi savjeti ne pomognu, onda vam, nažalost, nema pomoći.

Čtajte između redova

Ako kroz godine bračnog iskustva niste naučili da čitate između redova, sad je krajnje vrijeme da to uradite.  Sve što vam vaša gospođa kaže može imati dvostruko značenje i zato budite oprezni.

Ako vam, dok ste u kafani sa društvom, pošalje poruku da ponesete hljeb kad budete dolazili kući, to znači da je vrijeme da se krene.

Ako vas pita da li joj lijepo stoji haljina to obično znači da je nesigurna u svoj izgled i treba da joj kažete kako je trebalo da kupi broj manju.

Ako kaže da nije ljuta na vas – kupite cvijeće.

Ako kaže da joj ne smeta da vaša majka dođe kod vas na nekoliko dana – otkažite posjetu.

Zaradite brzinski neke pare

Možete vi koliko hoćete tvrditi kako vaša supruga nije materijalni tip, ali činjenica je da ne postoji žena na svijetu koju iznenadni priliv novca neće obradovati.  Mi imamo sjajan savjet kako da, za samo jedan dan zaradite 6000KM, kolika je današnja nagrada!

Naime, u MaxBet kladionicama, do 21. septembra traje kaldioničarsko takmičenje „BUDI NOVI ŠAMPION U KLAĐENJU“ u kome svakog dana možete osvojiti 2000 KM u kešu! Sve što treba da uradite jeste da posjetite MAX BET stranicu, da ispunite dnevni zadatak, dooobro se potrudite i budete najbolji.

Ako vam blagonaklonost vaše supruge u narednih minimum dva mjeseca ne bude dovoljan motiv onda ne znamo šta da vam kažemo.

Izvedite punicu na kafu

Kažu da put do muškog srca ide kroz želudac, a mi tvrdimo da put do ženskog srca ide preko njene majke tačnije – VAŠE PUNICE! Ako želite da budete u milosti svoje supruge onda morate biti u dobrim odnosima sa njenom majkom i to je jednostavno tako.

Pozovite svoju punicu, pitajte je kako je, odvedite je na kafu ili joj donesite namirnice iz prodavnice.  Odamh da vam kažemo, svi će ovaj vaš potez posmatrati u čudu, ali vi ih ubijedite da su vaše namjere krajnje časne i da iza toga nema nikakvog skrivenog motiva. Naša topla preporuka vam je da ne pripremate nikakva iznenađenja već da vašoj supruzi najavite šta planirate pa da ona to saopšti svojoj majci da jadnu ženu ne bi šlogiralo.

Na sve treba da mislite i da isplanirate svaki korak, ali budite sigurni da će se isplatiti.

Ne postavljajte glupa pitanja bar dva dana

Ovo će možda biti najteže, ali ovaj potez će sigurno dovesti do mira i blagostanja u kući. Sve što treba da uradite jeste da bar dva dana ne postavljate glupa pitanja.

Tu mislimo na pitanja tipa:

Gdje su mi čarape?

Koja su nam djeca smjena (ako treba da odete po njih u školu)?

Jesi mijenjala nešto na sebi?

Ima li šta da se jede?

Hoće biti problem ako odem na samo jedno pivo sa kolegama poslije posla?

Ostavite je na miru

Možda i najefikasniji način da vas žena voli jeste da joj nestanete iz vidokruga, aliiii pod određenim uslovima:

Povedite djecu sa sobom.

Gledajte da je u kući sve pod konac kako ništa ne bi trebalo da radi.

Kad se vratite nemojte smrditi na alkohol i spakujte djecu u krevet.

Ne kukajte da ste se umorili.

Nemojte da je ujutro kad ustane dočeka prljavo suđe u sudoperu.

Eto, to vam je recept za srećan brak. Nije komplikovano, zar ne?

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar