50 Nijansi Pive

Postanite selektor reprezentacije!

Nakon debakla koji je zadesio košarkašku reprezentaciju Srbije odlučeno je da se otpuste svi selektori, svih reprezentacija u svim sportovima i da se predvođenje istih prepusti onima koji se najviše razumiju u sport, sttaistike i strategije, a to je običnim ljudima.

Naime, svi koji požele moći će da predvode državne selekcije u bilo kojem sportu, sve što treba jeste da se prijavite, a selektori će se izvlačiti slučajnim odabirom prije svake utakmice.

-Plan je da se napravi baza svih onih koji smatraju da se razuiju u sport, a dosad nisu imali prilike da se time bave, a prije svake utakmice prijateljskog ili takmičarskog duha će se iz baze izvući jedno ime koje će reprezentaciju prevoditi u odrđenom meču. Smatramo da ćem na taj način pomjeriti granice kad je u pitanju sport i da će sve to rezultirati uspjehom, rečeno nam je iz dobro obaviještenih izvora.

Da biste se prijavili ne treba da ispunjavate nikakve uslove sem da volite i pratite sport da psujete kad gube, urlate kad pobjeđuju i da se razumijete u taktiku.

To je to.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar