50 Nijansi Pive

SAZNAJEMO: Direktni letovi od Trebinja do Manjače!

Kako naš portal saznaje, čim bude završen ski centar na Manjači biće otvorena i nova avio linija sa aerodroma u Trebinju koja će povezivati ove dvije turističke destinacije Republike Srpske.

Saznali smo ovo iz izvor bliskih vlastima RS te Turističkoj zajednici.

Oni kažu da će ovo biti linija koja će spajati dva kraja RS, dvije turističke detinacije koje će obezbijediti bolji život za sve naše sugrađane.

-S obzirom na to da aerodrom u Trebinju tako sjajno funkcioniše, čim se završi ski centar na Manjači, najlogičniji slijed događaja jeste da uvedemo jednu liniju koja će spajati ove dvije tačke, jer smo sigurni kako će biti puno interesanata za ove letove.  Isto tako potrudićemo se da cijena avio karte bude simbolična kako bi svi oni kji žele vidjeti Manjaču, a dolaze sa juga to sebi mogli priuštitit, kao i da svi oni iz okoline Banjaluke imaju priliku da vide predivno Trebinje i njihov vlelepni aerodrom, rečeno nam je.

Isto tako, naglašeno je da će uskoro biti moguće rezervisati karte za prve letove.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar