50 Nijansi Pive

PIVINO PERO Visoke potpetice: “MMA” ORGANIZUJE MEČEVE ISPRED PEKARE MARČELO

Svjetska „MMA“ asocijacija nakon najnovijih dešavanja, a uzevši u obzir i dugu istoriju događaja koji su se od ranije dešavali na ovoj lakaciji, zvanično je odobrila organizaciju mečeva ispred pekare „MARČELO“ u Banja Luci. Naime, kako navode iz ove asocijacije, dok u drugim krajevima svijeta trenutno vlada zatišje u aktivnostima koje bi ljubiteljima ovog sporta mogle pružiti kakav takav sadržaj, ispred ove pekare u Banja Luci se skoro svaki vikend desi hepening koji po svim segmentima odgovara jednom ozbiljnom meču iz „MMA“ kategorije. S tim u vezi odlučili su da po prvi put u istoriji ove discipline mečeve organizuju ispred jedne pekare.

Zbog specifičnosti čitave situacije i pravila će biti prilagođena samoj lokaciji i okolnostima u kojima će se mečevi odvijati. Naime izazivač će u ring ulaziti sa riječima da je on prije ostalih naručio pizzu, dok onaj koji bude izazvan mora tvrditi suprotno. Nakon toga uslijediće i oficijelna borba, poslije koje pobjednik osim šampionskog pojasa dobija i parče svježe pizze iz pekare „MARČELO“, kao i pakovanjne kečapa i majoneze od po 500 ml, dok će poraženi morati da se zadovolji odlaskom na kraj reda za narudžbu.

Odmah nakon ovog saopštenja uslijedilo je veliko interesovanje za ovaj događaj, a mnogi građani već rezervišu svoje mjesto na žardinjerama ispred Ekonomske škole. Među najzainteresovanijima je naravno mlađa populacija, koja kaže kako će to biti odlično za noćni život grada, jer se ionako poslije 3 sata iza ponoći, kada se klubovi zatvore u ovog gradu, nema gdje otići. Mnogi od njih su bili svjedoci dešavanja ispred ove pekare u sitne sate vikendom, a sad kad će to i televizija prenositi ne kriju oduševljenje. Oni čak predlažu da se u pravila uvede i obavezna rečenica koju bi izazivač morao da izgovori protivniku prije samog ulaska u ring, što bi dodatno upalilo žar borbe, a ta rečenica bi trebala da glasi: „Š’a je bilo buraaz, ima l’ neki’ problema“?

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dodaj svoj komentar