50 Nijansi Pive

PIVINO PERO Profesor Điđimilović: NOVA ODLUKA VLADE ZA POMOĆ GRAĐANIMA: “REZERVOAR POSMATRATI KAO POLU-PUN, A NE KAO POLU-PRAZAN“

Iz Ministarstva za pozitivne misli, tihovanje, i vjeru u bolje sutra saopštili su da i u ovim teškim vremenima kada su cijene energenata na istorijskom maksimumu Vlada stoji uz svoje gradjane, i svakodnevno iznalazi riješenja kako da se ova situacija što lakše prevaziđe. U tom pogledu danas je propisana nova mjera kojom se definiše da svaki rezervoar goriva koji je do pola napunjen nije polu prazan, nego polu pun rezervoar, i tako će biti dok se drugačije ne odluči, saopšteno je iz Vlade. Oni ponovo navode da je snaga pozitivnih misli mnogo veća nego što to veliki broj građana može i zamisliti, pa se u tom pogledu ne treba odmah predavati i padati u očaj, nego gledati stvari iz pozitivnijeg ugla.

Opšte je poznato da se pozitivnim razmišljanjem mogu pomjeriti granice ljudskog uma, i da se takvim pristupom životu čak i bez hrane, vode i pića može živjeti i mjesec i po dana, još ranije je saopšteno iz Vlade. Uzevši to u obzir komentari da penzioner ne može svaki dan sebi meso u obroku da obezbjedi, zbog niskih penzija, više su nego zluradi. Najbolji primjer za to je naš teniser Novak Đoković, koji evo već više od 10 godina ne jede meso i uprkos toj činjenici i dalje postiže vrhunske rezultate. Znači da i naši penzioneri mogu živjeti bez mesa, nego neće namjerno. Oni hoće samo da sekiraju svoju Vladu, koja ionako ne zna šta će od previše posla da bi svima bilo bolje, saopšteno je iz Vlade.

U tom svijetlu i ovo novo povećanje plata Ministrima ne treba posmatrati onako kako većina ljudi to posmatra. Neki će reći eno ih opet sebi povećali platu, a malo ko razmišlja ako su im plate veće više će i trošiti, pa samim tim i više puniti budžet, i tako opet činiti da nam svima bude bolje. Nemojte zaboraviti da sve što vaša Vlada preduzima u konačnici ima za cilj da nam svima bude bolje, zaključili su na ovu temu zvaničnici iz Vlade.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dodaj svoj komentar