50 Nijansi Pive

PIVINO PERO Noćni Rendžer: ZALJUBIO SE U UČITELJICU, PA DOJAVIO DA U ŠKOLI IMA BOMBA

Mitar K. (32) iz Šušnjara pored Laktaša, nehotice je digao policijske snage ovog grada na noge kada je odlučio da svoju ljubav prema jednoj zaposlenici osnovne škole, ispolji na krajnje neobičan način. Naime u to malo mjesto prije nekoliko mjeseci kao učiteljica u osnovnu školi došla je da radi Radmila V. (26) iz Trebinja. I kako to obično biva kao neko potpuno novi u maloj sredini, privukla je pažnju na sebe šireg dijela lokalnog stanovništva, a najviše je za oko zapala muškoj popoluciji tog malog mjesta, koji su uglavnom neženje.

I dok su jedno popodne nekolicina njih sjedili ispred zadruge i pijuckali pivo, mlada učiteljica je baš tuda prolazila odlazeći u drugu smjenu u školu na nastavu. Učtivo ih je pozdravila uz smiješak, što je bilo dovoljno Mitru da pređe u „akciju“. Zbog manjka samopouzdanja, ili nedovoljno popijenih piva, Mitar nije skupio hrabrost da joj se lično obrati, pa je svojim telefonom nazvao školu i počeo da se raspituje o novoj učiteljici. Kako je na dežurnom školskom telefonu tog dana bila bibliotekarka Persa, koja inače malo lošije čuje, počela je igra „gluvih telefona“. Mitar se uporno raspitivao o mladoj učetiljici, želeći da sazna što više o njoj, a Persa nije shvatala ko zove, i šta mu konkretno treba. U jednom trenutku Mitar je rekao: „Kako ko mi treba, pa ona nova što je došla kod vas, dobra je ko bomba“, i to je bilo dovoljno da krene panični napad bibliotekarke Perse, jer je ona očigledno čula samo poslednju riječ, i povezala je sa dojavom o podmetnutoj bombi u školi.

Odmah je uslijedio poziv policiji, koji su brzom reakcijom locirali telefon sa kojeg je dojava upućena, te zatekli Mitra kako u zadruzi na miru pije svoje pivo, ne sluteći da su došli baš po njega. Nakon što su u stanici poslije višečasovnog ispitivanja ustanovili da je u pitanju greška, Mitar je pušten na slobodu.

Već sutra je ponovo došao u zadrugu, naručio pivo, i tražio mjesto za stolom koji ne gleda na ulicu nego na kontejnere iza zadruge.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dodaj svoj komentar