50 Nijansi Pive

PIVINO PERO Guzonjin Sin: KLADIONICE POZDRAVLJAJU ODLUKU VLADE DA MLADIMA UPLATE PO 100 KM

Udruženje kladionica Republike Srpske sa velikim oduševljenjem je pozdravilo odluku Vlade Republike Srpske da mladima u toku ove godine uplate pomoć u iznosu od 100 KM, saopšteno je danas iz ovog udruženja. Oni su ujedno izrazili nadu da će mladi znati kako da potroše gore navedeni novac, da će prije svega sigurno dobro razmisliti, te da neće to olako potrošiti na neke gluposti, i da će donijeti pametnu odluku da to ulože u nešto što im se može brzo i višestruko isplatiti.

Danas treba biti oprezan sa investicijama, jer se na svakom ćošku mladom čovjeku nudi neka prilika za ulaganje, koja se na prvi pogled može učiniti veoma primamljivom, iako se kasnije ispostavi da to nije bilo tako. Ali mi vjerujemo u našu omladinu, rekli su iz udruženja, i sigurni smo da mlade snage naše zemlje na kojima svijet ostaje neće to potrošiti na kupovinu tamo nekih knjiga, garderobe, i tome slično. Knjige uostalom svi mogu besplatno naći u biblioteci, ako nekoga to još uvijek zanima. Garderobe većina njih vjerovatno ima već dovoljno po svojim ormarima, a investicija u nešto što bi vam za samo 90 minuta moglo donijeti dupli ili trodupli dobitak, sigurno bi bio najbolji potez.

Oni navode da će mladim ljudima stajati na raspolaganju širom Republike Srpske, i ukoliko se odluče da investiraju kod njih mogu da dođu u bilo koju od raspoloživih poslovnica ovog udruženja, gdje će im njihovi stručnjaci dati potpuno besplatan savjet kako da svoj kapital brzo i jednostavno uvećaju. Mogućnosti su skoro neograničene, i osim toga što ćete svojom investicijom praktično biti kovači svoje sreće, vi ćete to učiniti i baveći se sportom, što baca posebno svjetlo na vašu investiciju i čini da se osjećate kao čovjek koji radi nešto zaista dobro za sebe i zajednicu, naveli su iz ovog udruženja.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dodaj svoj komentar