50 Nijansi Pive

Crnogorci traže da Instagram automatski taguje lokaciju na fotografijama sa njihovog primorja!

Sigurno ste primjetili da su instagram preplavile fotografije sa primorja na kojima nije jasno tagovana lokacija što je inače praksa kad se objavljuju fotografije sa ljetovanja.  Instagram je brzom analizom došao do zaključka da su fotografije sa mora na kojima nema lokacije u 99% posto sa crnogorskog primorja što su saznali i Crnogorci pa su uputili protestnu notu.

Naime, oni su zahtjevali od Instagrama da se fotografije koje se fotografišu u Crnoj Gori automatski lociraju, bez obzira na to da li to korisnik želi ili ne želi, jer njima je to reklama.

Crnogorci tvrde da im nije jasno zašto odjedno niko neće da postavlja lokaciju kad se fotografiše u Crnoj Gori, oni vjeruju da je to lobirano ods trane konkurentskih primorja koji žele što više da privuku turiste sebi.

-Ovim putem tražimo da sve fotografije koje se slikaju kod nas, lokacija bude automatski napisana, bez obzira da li osoba koja je to objavila to želi ili ne.

 

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar