50 Nijansi Pive

Nova linija veš mašina za Balkan sa integrisanim crkvenim kalendarom!

U narednih nekoliko mjeseci na Balkan će stići nova linija veš mašina koje će u sebi imati integrisan crkveni kalndar, a ovaj model biće namijenjen mladim, modernim domaćicama koje nisu upućene kad je crveno slovo, a kad nije.

Kako saznajemo iz izvora bliskih proizvođaču ovih veš mašina, on su dizajnirane u saradnji sa Udruženjem svekrva i punica sa Balkana kojima je jedna od glavnih životnih funkcija da svoje ćerke i snahe upozoravaju na crveno slovo i kad se ne smije paliti veš mašina, dobro i sinove i zetove, jer su se vremena promijenila.

Dakle, veš mašina će imati integrisan crkveni kalendar i blokiraće sve radnje kad je crveno slovo, ali i kad je boldovano, a vi niste sigurni da li je veliki svetac ili nije, tako da nikad nećete morati da zovete mamu, svekrvu ili baku pa da pitate smijete li uključiti mašinu ili ne smijete.  Narudžbe za veš ašinu su u toku, a prva isporuka trebalo bi da se desi početkom oktobra.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar