50 Nijansi Pive

Građani žele da se političarima oduzme pravo na slobodu govora!

S obzirom na to da svakodnevno svjedočimo raznim ispadima naših političara koji daju nesuvisle izjave i donose glupe odluke, Udruženje građana Republike Srpske je odlučilo da pravnim putem zatraži da se političarima oduzme sloboda govora bar do septembra, dok ne prođu odmori kako bi mar malo dušom da'nuli jer se ovo više ne može izdržati.

Milenko Grujić, jedan od zagovornika ove akcije kaže da je njemu i svim građanima dosta da im neko vrijeđa inteligenciju svojim izjavama i ispadima, te da zahtijevaju da se političarima oduze sloboda govora kako bismo bar malo odmorili od njihovih gluposti.

-Ovo je postalo nepodnošljivo, jednostavno smatrao da ne postoji drugi način da se odmorimo, osim apsolutne cenzure koja će političarima zabraniti da se oglašavaju u javnosti. Smatramo da je krajnje vrijeme da rade svoj posao i da nas ni o čemu ne obavještavaju. Ne moramo ni mi baš sve znati.  Želimo vidjeti kako bi izgledao samo jedan mjesec apsolutne tišine.

On je nglasio kako nama ne treba samo odmor od posla i svakodnevnice već da nama treba odmor i od opstvenih političara.

Podržavate li ovu inicjativu?

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar