50 Nijansi Pive

Sponzorski ugovori stižu sa svih strana: Za FK NAPRIJED se interesuju najveće svjetske kompanije!

FK Naprijed postaje prava fudbalska senzacija na svjetskom nivou, a tome u prilog govori informacija kako sponzorski ugovori dolaze sa svih strana i kako se za klub sa Mejdana intresuju najveće svjetske kompanije od avio kompanija, preko naftnih industrija… Ali ipak, jedna je bila najbrža i prva je dala podršku.

Kako saznajemo, iz izvora bliskih klubu, nakon što je podršku FK NAPRIJED pružila kompanija Mozzart, interesovanja stižu sa svih strana, svi žele da se baš njihov logotip nađe na dresovima ovog proslavljenog kluba sa Mejdana, ali trenutno, tu ekskluzivu ima samo MOZZART koji je bio prvi.

Iz uprave kluba da im je potpuno jasno zašto vlada takvo interesovanje za FK Naprijed, jer je konačno došlo vrijeme da se kvalitet prepozna i da se pravi fudbal vrati u Banjaluku, a ljudi koji imaju smisla za biznis, koji cijene pravi fudbal, trud i ljubav kojim je klub okružen su to odmah osjetili i jednostavno nisu ogli ostati imuni.

 

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar