50 Nijansi Pive

Načelnik Šipova postavio ultimatum rijekama: Imate mjesec dana da dokažete da niste beskorisne!

Načelnik Šipova je postavio ultimatum rijekama i poručio da imaju mjeseca dana da dokažu kako nisu potpuno beskorine i da ne teku bezveze u suprotnom će on uzeti stvar u svoje ruke!

Kako saznajemo iz izvora bliskih načelniku, on je jako ljut na rijeke koje po cijeli dan samo tako teku i ništa ne rade, a on kao čovjek od akcije jednostavno ne može dozvoliti da se takve stvari dešavaju u njegovoj opštini i zato mu nije preostalo ništa drugo nego da rijekama postavi ultimatum i da im zaprijti.

-On je odlučio da prevaspita rijeke, da nauče kako jednostavno ne mogu tek tako teći cijeli život i ne raditi ništa korisno i zato je naredio nama, svojim službenicima da sastavimo dopis rijekama u kome se navodi da ako u roku od mjesec dana ne promijene svoje ponašanje, da ćemo preduzeti nasilne mjere kako bismo od njih napravili korisne članove naše zajednice, rekao je ovaj izvor.

Isti izvor naglasio je kako je u današnje vrijeme prosto nedopustivo da neko ne ispunjava svoje obaveze prema zajednici.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar