50 Nijansi Pive

POBUNA ROBOTA: Nećemo na rad u Bosnu!

Nakon što je Bakir Izebegović izjavio kako će radnu snagu u BiH zamijeniti roboti nastala je prava pobuna robota u cijelom svijetu! Naime, roboti su izrazili svoje nezadovoljstvo te su jasno stavili do znanja svojim proizvođačima kako ne žele ići raditi u Bosnu!

Za sada je ova pobuna ograničena na Kinu, Japan i SAD, a vjerujemo da će se proširiti i na druge krajeve svijeta koji se bave proizvodnjom robota bilo kakve vrste.

Radnici fabrika u kojima se prave roboti rekli su da su proveli noć tako što su smirivali robote, tješili ih da ih neće slati u Bosnu.  Kako saznajemo najviše su zabrinuti bilo oni lošiji, koji n zadovoljavaju visoke standarde svojih proizvođača pa se plaše da bi zbog toga mogli završiti baš u Bosni, ali daju sve od sebe da se poboljšaju.

Ne zna se do kad će trajati ova pobuna i kako će uticati na svijet, ali proizvođači će morati dati robotima neku pismenu potvrdu da ih se neće slati u Bosnu ako žele da ovo što prije završi.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar