50 Nijansi Pive

U Banjaluci otvorena nova agencija: RENT-A-POP!

Ukoliko želie da rentate popa za sveštanje bilo kojeg objekta koji kupite ili napravite, ili kad kupite novi automobil, traktor, motor ili bicikl, sada ćete to moći uraditi jednostavnim putem, preko agencije RENT-A-POP.

Ova agencija će se baviti uslužnim djelatnostima unajmljivanja popova za sve moguće prilike kada pomislite da vam je upravo takav potreban.

Cijene će, kako kažu u ovoj novootvorenoj agenciji biti prilagođene trenutnoj krizi koja vlada u cijelom svijetu pa ćete popa za neka manja dešavanja moći rentati i po cijeni od 50KM što zaista nije previše u današnje vrijeme.

-Interes je zaista veliki, već sad imamo skoro pa popunjen raspored, ljudi žele angažovati popove za postavljanje temelja kamenca za bazen, otvaranje kioska, otvaranje prvog žiro-računa sinu jedincu, za položen prijemni ispit za fakultet…. Sigurni smo da će naša agencija biti jedna od najuspješnijih, a s obzirom na interes koji već sada građani pokazuju to je sasvim izvjesno.

Za šta biste vi angažovali popa?

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar