50 Nijansi Pive

Urnebesna prezentacija jela, konobar iskren: To je najodvratnije što imamo

Snimak objavljen na YouTube kanalu hrvatskog portala Plava kamenica prikazuje urnebesnu prezentaciju jela u jednom restoranu u Dalmaciji gdje konobar jako slikovito i na zanimljiv način objašnjava od čega se sastoji koje jelo.

Konobar u jedom mometu iskreno govori “to je najodvratnije od svega što imamo”.

Kako su gosti naručili niz jela, konobar je krenuo s prezentacijom jednog po jednog.

“Ovdje imamo domaće raviole sa sirom i gljivama, u umaku od tartufa te s kozicama bez sulfita i gore svježi tartuf i naribani ovi đava iz Italije, đava ti ga odnio kako se zove… parmezan”, započeo je.

Onda su na red došle kozice u tempuri.

” To je najodvratnije od svega što imamo, znači najbliže McDonald'su i zbog toga je top. Svi volimo ići u McDonald's premda glumimo da ne volimo. Čak i ovi nutricionisti što melju tamo gluposti”, nastavio je prezentaciju.

Sljedeće jelo opisao je jednako živopisno: “Ova tempura japanska to je bolest, znači, Japanci su nenormalni. Oni stavljaju kruh u sos vide i onda ekstrahiraju vodu iz njega, znači totalni idioti. Servirano na wasabi majonezi i jestivim algama koje se zovu nešto… Nemam ni ja pojma, ali su uzgajane u akvarijumu, ne u moru.”

Za kraj je gostima poručio: “Ajde sad se razbijte od hrane”.

Izvor: Nezavisne

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar