50 Nijansi Pive

Jelena Karleuša postaje nepjevačica!

Nakon što su ljudi iz Lesovca odlučili da skupe pare kako bi Jeleni Karleuši isplatili 20 hiljada eura samo da ne bi pjevala, ova istaknuta pjevačica shvatila je da na ovaj način može puno više da zaradi pa je odlučila da promijeni zanimanje i postane nepjevačica te da naplaćuje to da negdje ne pjeva.

Iz njenog PR tima kažu da je Jelena ponovo odlučila da postavi neke nove standarde na srpskoj estradi i da bude prva nepjevačica u regionu, ali i u svijetu.

-Svi smo navikli da Jelena Karleuša uvijek bude prva, da je ona ta koja utire put drugima, da pomijera granice i postavlja nove trendove. Tako je odlučila da postane nepjevačica i da na ovaj način prehrani sebe i svoju porodicu.  Sigurni smo da će mnoge njene koleginice, posebno ove novije generacije slijediti njen primjer, ali smo isto tako sigurni da će njen uspjeh i u njenoj novoj karijeri biti teško dostižan, rečeno nam je iz PR tima Jelene Karleuše.

Jedva čekamo da vidimo kako će se snaći sa ovim novim zanimanjem.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar