50 Nijansi Pive

Građani traže zabaranu predizborne kampanje!

Jedna od stvari od koje građani BiH strijepe je predizborna kampanja koja nas očekuje početkom septembra, a s obzirom da tada počinje i nova školska godina, građani su odlučili da se predizborna kampanja zabrani kako ne bi imali dodatni stres.

Ovu inicijativu, pokrenula je Ljiljana Kontrić, majka troje djece koja svakog septembra prolazi pravi pakao i nisu joj potrebni dodatni stresovi i problemi.

-Ja nervni slom doživljavam svake jeseni otkako su mi djeca krenula u školu, ove godine u prvi razred kreće i ovo najmanje i ja ne mogu ni zamisliti da se nosim s tim i da još slušam predizborna obećanja, gledam plakate i bilborde, slušam spotove… Jednostavno ne mogu. Mislim da bi me to gurnulo preko ruba baš kao i veliki broj roditelja koji su mi se pridružili u ovoj inicijativi.

Ova grupa građana moli da se predizborna kampanja zabrani, a da se novac koji bi bio potrošen na to, usmjeri na nešto pametnije.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar