50 Nijansi Pive

Aplikacija koja ne dozvoljava da šaljete poruku bivšima!

Izgleda da su Dženifer Lopez i Ben Aflek pokrenuli sasvim novi svjetski trend zbog kojeg se ljudi masovno javljaju bivši ljubavima misleći da su oni njihova propuštena ljubav života i u nadi da će se pomiriti i ponovo naći svoju sreću.

Naravno, upravo ovaj trend neko je iskoristio kako bi napravio aplikaciju koja blokira slanje poruka, pozive, čak i reakcije na storije upućene bivšim ljubavnicima/partnerima/supružnicima.

Aplikacija radi po principu da prepozna ukoliko niste baš najbolje raspoloženi ili pijani i u tom trenutku na osnovu svih prijašnjih prepiski blokira komunikaciju sa ljudima za koje smatra da bi mogli biti bivši. Dizajner ove aplikacije smatra da će upravo ona spriječiti mnoštvo ljubavnih krahova i slomljenih srca.

-Ovo sa Ben i Dženifer je nešto što se dešava jednom u milion godina, ali je dovoljno da sve one nesrećne duše pomisle da su svoju sreću pronašle, ali i da su je u jednom trenutku propustile. Mi želimo da poručimo svima da sreću ne traže u bivšima, a pružiće im i praktičnu pomoć tako što će ih spriječiti da šalju pijane ili tužne partnerima.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar