50 Nijansi Pive

NASA po hitnom postupku poslala ekipu u Banjaluku da istraže “smrtni meteor”!

Kako saznajemo iz krugova bliskih NASA-i, delegacija koju čini tim od najvećih stručnjaka čija najuža oblast su meteori uputili su se, odmah juče, poslije 15 časova po lokalnom vremenu u Banjaluku jer u dobili dojavu da je baš tu pao, ili prijeti opasnost da padne meteor za koji oni još uvijek nisu čuli.

Šef delegacije ovog tima izjavio je za američke medije kako prvi put u životu idu u operaciju o kojoj ne znaju apsolutn ništa, ali nakon dojava koje su dobili jednostavno su morali da se upuste u ovu avanturu.

-Idemo u neizvjesnost, ali se nadamo da će ova akcija donijeti neka nova saznanja koja će biti od koristi za budućnost cijelog čovječanstva.  Mi moramo saznati šta je to “smrtni meteor” koji prijeti Banjaluci, a vjerujemo i cijelom svijetu i šta mi možemo uraditi da spriječimo potpunu katastrofu, izjavio je on.

On je naglasio i kako se nada da će u Banjaluci naići na dobru volju kako građani tako i vlasti koji će biti voljni da im pomognu kako bi se ova misterija razriješila jednom za sva vremena.

-Da nam je neko, prije mjesec dana, rekao da ćemo svijet spašavati u nekom malom gradu u Bosni, rekli bi mu da je lud, ali u današnje vrijeme sve je moguće.  Treba samo da budemo zahvalni modernim tehnologijama i savjesnim ljudima koji su smogli snage da sa nama podijele ovu informaciju, poručio je on za kraj.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar