50 Nijansi Pive

Bosanac otkrio da more nije samo Makarska rivijera! Želi istinu podijeliti sa svijetom!

Bosanac iz okoline Cazine prije par dana je doživio apsolutni šok kad je otkrio da more postoji i mimo Makarske rivijere nakon što mu je supruga predložila ljetovanje u Opatiji.

Izvori bliski ovom paru kažu da je mladi Bosanac nakon što mu je supruga predložila da na ljetovanje, umjeto u Makarsku, ove godine idu u Opatiju, pao u trenutno stanje šoka.  Kažu da je pomislio da njegova gospođa izmišlja mjesta na obali samo kako bi ga navela na tanak led i riješila ga se za sva vremena, a nakon što mu je pokazala fotografije i kartu, satima je ostao čitajući i istražujući, potpuno zbunjen.

Nakon što je potpuno došao sebi, on je odlučio da će njegova misija na zemlji od tog trenutka biti upravo edukacija mladih Bosanaca koji su do juče vjerovali isto što i on, da more postoji samo na Makarskoj rivijeri.

-On je odlučio da svoja nova saznanja podijeli sa svima i da im otkrije ovu dobro čuvanu tajnu.  S druge strane, već sada nailazi na brojne prepreke pošto mnogima nije u interesu da se istina sazna. Vlasnici apartmana na Makarskoj rivijeri ne žele da Bosanci idu u druga mjesta, a vlasnici apartmana u drugim mjestima ne žele da Bosanci za njih saznaju, tako da je ovaj mladić u velikoj opasnosti, rekao nam je jedan od njegovih komšija koji nas je zamolio da mu ne spominjemo ime.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar