50 Nijansi Pive

Fudbaleri B36 Toršavna pokušali prodati Borcu pobjedu za radna mjesta!

Sinoć je, kao što već svi znamo, Borac ispao iz trke za igranje u Evropi i to od kluba po imenu B36 Toršavn koji dolazi sa Farskih Ostrva.  Ono što sigurno ne znate, a mi smo saznali iz krugova bliskih klubu, da su fudbaleri Toršavna pokušali prodati pobjedu Borcu za radna mjesta u Banjaluci.

Naime, s obzirom na to da sastav ovog kluba čine uglavnom ugostiteljski radnici koji su čuli da je u Banjaluci deficit njihovih zanimanja oni su pokušali da prodaju pobjedu kako bi svoje fudbalere obezbijedili na duže staze i kako bi ih zaposlili kao kuvare, ribolovce i konobare u Banjaluci, ali i širom BiH gdje god je to potrebno.

Jedan od fudbalera ovog kluba izjavio je za naš portal kako njima taj fudbal nije nešto važno i da oni to igraju čisto rekreativno, a da porodice prehranjuju na druge načine.

-Mi smo uglavnom rekreativci, konobari kuhari… Čuli smo da u Banjaluci, odakle Borac dolazi nedostaje radne snage iz baš tih zanimanja pa smo htjeli da izvršimo svojevrsnu trampu.  Nije nama loše ovdje, ali je hladno pa smo poželjeli da promijenimo klimu i zaposlimo se u Banjaluci, ali Borčevcima to nije zvučalo primamljivo pa smo ih onda morali pobijediti.

Za kraj, naš sagovornik nas je upitao čime se fudbaleri Borca zaista bave i treba li njima neki posao da im pokušaju srediti na Farskim Ostrvima.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar