50 Nijansi Pive

Koji ste vi rijaliti program?

Kod nas su, iako to niko neće da prizna, rijaliti programi među onima najpopularnijima na televiziji. Niko ih ne gleda, a oni vječno imaju najviše pregleda kako na internetu tako i na televiziji.

S obzirom na to da mi apsolutno podržavamo pravo izbora i smatramo da vi treba da gledaju ono što im se sviđa odlučili smo da napišeo jedn malu analizu “kakva ste osoba na osnovu vašeg omiljenog rijaliti programa”.  Pa krenimo redom.

Veliki brat

Vi ste vjerovatno rođeni sredinom osamdesetih godina, kad je trebalo da živite mirno djetinsjtvo vi ste proživljavali rat, nemaštinu, sankcije. Veliki brat bio je jedan od prvih rijalitija na ovim prostorima i vi jedino njega priznajete.  Vi ste ona osoba koja ne sluša narodnjake osim “kad se BAŠ napije”, trudite se da budete urbani ali vam nikako ne polazi za rukom, jer ste u duši klasični Balkanac. Veoma ste moralna osoba i stalno se pozivate na to kako je nekada bilo bolje i zgražate se nad tim uz šta nam djeca odrastaju.

Zadruga

Ok, profil ljudi koji gledaju Zadrugu nam je najveća misterija pošto po brojevima i komentrima koji se vrte na interentu rekli bismo da je gledaju apsolutno svi, a to je veoma teško definisati.  Uglavnom publika Zadruge se dijeli na:

-One koji gledaju i ne kriju, uglavnom penzioneri, glasaju za Vučića, slušaju Eru Ojdanića, upućeni su u dešavanja kao Koštunica, ne vjeruju u koronu.

-Oni koji navodno ne gledaju, ali su u sve upućeni, to su oni što slušaju “zabavnu” muziku, čitaju Mir-Jam i Vesnu Dedić i to samo za Instagram.

-Treći su oni što bi branili, što gledaju iransku kinematografiju, zgražaju se nad nekulturom i psovkama kao da su odrasli na dvoru Luja XVI, a ne na Balkanu gdje prvo naučimo psovati pa reći mama i tata. To su obično crne ovce svoje familije, oni načitani sa kojima se niko ne druži na porodičnim okupljanjima. Obratite pažnju.

Mijenjam ženu/Večera za 5/Sto za 4

Najveći dio publike čine žene, domaćice kojima je jako važno da vide kako druge žene održavaju svoja domaćinstva pa da poslije prepričavaju sa konama na kafi “jesil’ vidjela moja ti koliko ona prašine ima u kući”, ili “sačuvaj bože koliko je ona sinoć Vegete stavila u večeru, ono se sigurno nije moglo jesti”. Naravno, komentarisanje ovakvih programa je uvijek sjajna prilika da pohvale svoje kulinarsko umijeće. To su one žene koje uvijek znaju da vam kažu s čim treba da očistite mrlje od kafe, kako da djetetu skinete temperaturu pooću senfa i pošto su jutros jaja na pijaci.

Ljubav je na selu

Usamljeni ste, bez obzira na to da li ste sami ili ne usamljeni ste, niste zadovoljni svojim životom, ni mjestom na kome se nalazite pa gledate Ljubav je na selu kako bi shvatili da uvijek ima gore, ali i da ima nade, jer ako su oni uspjeli naći smisao životu, onda ćete i vi sigurno.  Često se vadite da ovaj rijaliti gledate kao socijalni eksperiment i sve vrijeme se zgražate, ali u stvari uživate. Kasnije guglate i tražite takmičare na Instagramu ne bi li pronašli bar neki trag šta se desilo nakon što je snimanje završeno.

Život na vagi

Cijeli život kuburite sa kilogramia i nikad nist zadovoljni svojim izgledom, u ovom rijalitiju uživate jer poslije ne osjećate grižu savjesti kad se najedete sladoleda, kolača ili makarona u ponoć, jer se tješite da ste daleko od problema koje imaju takmičari.

 

 

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar