50 Nijansi Pive

U Banjaluci prezentovana nova sportska disciplina – ŠAMARANJE!

Ako već niste čuli, u Banjaluci je prezentovana nova sportska disciplina za koju se nadamo da će u skorije vrijeme postati i olimpijska, jer je potencijal koji imamo zaista, više nego očigledan.

Trenutno će ova disciplina biti rezervisana samo za ženske takmičarke, a muškarci se nadaju da bi, u skorije vrijeme i oni ogli dobiti svoju. Prve reakcije Banjalučana, na ovaj novi sport su zaista impresivne i svi su ga dočekali sa odobravanjem.  Jedna od osnivačica kaže da je godinama smišljala strategiju, pravila i da je osjtila kako je baš sad pravi trenutak da se ovaj novi sport prezentuje banjalučkoj publici.

-Jednostavno sam osjetila daje to, to. Ljudi su umorni od loših vijesti, krize, ratova i tragedija i sigurna sam da im je trebalo nešto što će ih zabaviti, razonoditi, nešto što će im dati neko sasvim novo uzbuđenje.  Ja već godinama radim na ovome, godinama pokušavam osmisliti sport čiji gavni cilj je šamaranje političara i sad konačno mogu da kaže da sam u tome uspjela. Jedna od mojih najboljih takmičarki je sinoć napravila prezentaciju i sada je nana naa da od toga napravimo nacionalni sport. Sigurna sam da ćemo u tome uspjeti.

Na pitanje kakva su pravila ove nove sportske discipline ona nam je rekla, da što veću facu iz svijeta politike, to više bodova dobijate.

-Isto tako posebno se boduje način udarca, da li je otvorenim dlanom, da li je rukla dvije trećina lica ili manje.  Sve smo, do najsitnijih detalja razvile i sigurni smo da će ova naša disciplina postati popularnija od fudbala i da ćemo doći do Olimpijade.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar