50 Nijansi Pive

U Srbiji masovni protesti: Zabranite Bosancima da se takmiče u Zvezdama Granda!

Za naredni vikend su širom Srbije zakazani protesti od velikog nacionalnog značaja, kojim će građani Srbije pokušati vratititi titulu Zvezde Granda u svoju zemlju.

Naime, oni organizuju proteste kako bi zabranilo učešće Bosancima u takmičenju Zvezde Granda jer ime je, dosadilo da pobjedu odnose upravo oni. Kako saznajemo od organizatora očekuju se veći protesti od onih koji su bili devedesetih i početkom dvijehiljaditih godina.

-Ovo su protesti za naše ljude, za budućnost naše djece i nepravdu koja im se konstantno nanosi.  Mi smatramo da titula Zvezde Granda treba da se vrati u Srbiju i uradićemo sve što je u našoj moći da se to ostvari.  Protestvovaćemo sve dok se ne ispune svi naši uslove, rekao je jedan od organizatora.

Na naše pitanje, koji su to uslovi, rekao je:

-Da se Bosancima zabrani učešće u takmičarskom dijelu, da im se dozvoli da nastupaju samo u revijalnom dijelu. I da nije važno ni da li su porijeklom iz Bosne, kategoričan je on.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar