50 Nijansi Pive

Jelen pivo je tu za naša dobra vremena, jer dobre navike ne treba mijenjati

Izazovno vrijeme vraća u modu one dobre navike! Jelen pivo je tu da nas novim spotom podsjeti na sve ono dobro što nam donosi druženje sa prijateljima, na našem omiljenom mjestu, u srcu prirode, na selu. Postali smo svjesni da trebamo više uživati u svakom trenutku, koji nam život pruža, ali i slobodno vrijeme bolje planirati i pobjeći iz grada, te pronaći svoj mali komadić sreće.

Daleko od očiju drugih, okružujemo se samo onima, koji istinski dijele naše vrijednosti. Tada, kada su stvari u našim rukama, čuvamo ono što smo naslijedili, ali na naš način, uz Jelen pivo, koje čini naša nova dobra vremena.

Ponos, nasljeđe i tradicija su glavni atributi Jelena. Jelen inspiriše ljude da ponovo otkriju i ožive naše autentične momente prošlosti i nasljeđa koji nas krase i dan danas i na koje smo ponosni kao nacija.

Jelen pivo, uz tradiciju dužu od 260 godina, koliko postoji Apatinska pivara, svih ovih godina vjerno prati i obilježava lijepe trenutke u životima mnogobrojnih generacija. Ova pivska ikona je tu da nas podsjeti na tradiciju, ali i da pruži novi smisao uspomenama koje tek nastaju, a kojih ćemo se sa sjetom nekada prisjećati. Uz Jelen smo otkrili našu snagu i želju za borbom, nazdravljali svim novim uspjesima koji dolaze, ali i radovali se, istinski svim životnim pobjedama, velikim ili onim malim.

Ponovo se vraćamo na mjesto koje čuva tradiciju i istinske vrijednosti od zaborava, na selo, odakle nam se pruža najbolji pogled na sve naše uspjehe i gdje možemo u miru da uživamo, ali i da se prisjetimo najljepših uspomena. Priroda i Jelen pivo imaju neraskidivu vezu, a Apatinska pivara od daleke 1756. godine njeguje najbolje sastojke, koje nam je priroda dala, uz visoke standarde kvaliteta, koji ovo pivo čine tako posebnim.

Svi izazovi, koji su tu oko nas nisu uticali na duh i tradiciju Jelen piva, koje je i dalje sastavni dio svih slavlja i dobrih trenutaka, koji život čine tako posebnim. Uz Jelen pivo, živimo naša dobra vremena!

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar