50 Nijansi Pive

Ekskluzivno: Dr Đajić dobio ponudu da se pridruži popularnom bendu!

Nakon što je region obišla viralna snimka doktora Vlade Đajića, koji je kao glavna zvijezda nastupio na „Večeri Krajišnika“, eksluzivno saznajemo da je direktor UKC-a Banja Luka i narodni poslanik nakon svog nastupa dobio ponudu od riječke grupe LET 3 da im se pridruži.

Damir Martinovic Mrle, frontmen grupe Let 3 rekao je za naš portal da je fasciniran pojavom, maestralnim nastupom i ogromnim talentom doktora Đajića.

„Gledali smo video i prosto smo fascinirani. On je zaista jedna multimedijalna ličnost. Ne samo da je odličan doktor i političar, već i šoumen, performer i artista. Mislim da ga Banjaluka ne shvata dovolkno i da je on zaslužio daleko veću scenu od te vaše u Republici Srpskoj. U njemu ima potencijala, ne samo u domenu etno muzike, već i rok muzici koju mi sviramo.

On pojašanjava da se kostimirani dr Đajić, obučen u narodnju nošnju sa dugim brkovima savršeno uklapa u koncept rada riječke grupe koja je regionalno popularna po svojim provokativnim nastupima.

Tragom ove vijesti potražili smo izjavu od dr Đajića koji nam se javio s UKC-a u pauzi između pregleda pacijenta i pripreme novog muzičkog nastupa kog za vikend sprema kao iznenađenje za banjalučku publiku.

„Iština je da šu me zvali momci iz Leta 3 i razmišliću o njihovoj ponudi. Išto tako me je kontaktirao jedan šrbijanški menadžer koji želi da šaštavi odnosno oživi grupu Rokeri s Moravu, pa moram da odlučim na koju stranu ću. Kao patriota bliži sam Srbiji, ali možda odem i u Hrvatšku kako bi šebi otvorio vrata evropske i švjetske muzičke scene. Ajte, šada, moram špuštiti šlušalicu, krećem mi proba za novi naštup sa Konštraktom, umjetnica mora biti ždrava, biti ždrava… bit, bit ždrava“ rekao nam je on i spustio slušalicu.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar