50 Nijansi Pive

Urbana Banjaluka šokirana muzikom na tradicionalnoj Krajiškoj večeri!

Sinoć su linije banjalučke policije gorjele od usijanja pošto su dobili rekordan broj prijava u vezi neobične buke koja se čula u centru grada.

Naime veliki broj građana, urbanih Banjalučana, je prijavio kako se iz strogog centra grada čuju neobični urlici koji s ne mogu definisati te je većina njih zamolila policiju da provjeri o čemu se radi pošto su bili u strahu da se tamo odvijaju neki satanski obredi.

Iako su policajci iskreno vjerovali da nije ništa slično satanskim obredima ipak nisu mogli ignorisati tu ogromnu količinu poziva pa su poslali pet jedinica na lice mjesta kako bi provjerili o čemu se radi. Jedan od policajaca koji je sinić bio na ovom zadatku rekao je da mu nije bilo svejedno i da mu je to bio jedan od težih zadataka.

-Nije mi bilo svejedno, nikad ranije nismo primili toliko prijava, a niko od ljudi nije mogao jasno definisati šta se to zaista čuje u gradu.  U jednom trenutku svi smo bili prestravljeni jer nismo znali šta ćemo zateći na licu mjesta.

Kada su policajci stigli na odredište i kada su ušli u halu iz koje su dopirali neobični zvuuci mogli su konstatovati da je u toku odvijanje tradicionalne Krajiške večeri na kojoj su ostali.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar