50 Nijansi Pive

Institucije RS poslale molbu potencijalnim teroristima!

Institucije Republike Srpske, danas su poslale pismeni zahtjev potencijalnim teroristima koji bi danas-sutra odlučili da prijete nekim bombama kako da se obrate našim institucijama zarad poboljšanja komunikacije.

Naime, u ovom pisanom zahtjevu, tačnije molbi navedeno je da se prijetnje NIPOŠTO ne šalju mejlovima pošto to rijetko ko čita, a oni koji čitaju niko ih ne doživljava. Dalje se navodi da ako odluče da dojavu o potencijalnoj bombi jave putem telefona da to ne rade za vrijeme pauza za doručak, ručak, kafu da imaju strpljenja i da se informišu koji tačno lokal im treba inače ih osoba na centrali neće prespojiti na pravo mjesto, a neće imati strpljenja da se terorista sjeti koga traži već će, vrlo vjerovatno prekinuti vezu.

Isto tako navedeno je da da se nikakve prjetnje ne šalju pred kraj radnog vremena, tačnije poslije 3 sata, jer će biti uzalud.

Sve ovo odnosi se na državne institucije.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar