50 Nijansi Pive

U Derventi pretučen gost koji je u kafanu ušao s maskom!

U okolini Dervente pretučen je muškarac koji je u lokalnu kafanu ušao sa maskom na licu. Nemilu scenu su zabilježile nadzorne kamere, a ovaj događaj nam je prepričao redovni gost koji je sve posmatrao sa strane.

„Vidjelo se da čovjek nije iz Dervente, jer je ušao u kafanu u kojoj se maske nisu smjele nositi i u najgore vrijeme korone. Valjda je bio na putu prema Srbiji i stao je da obavi nuždu i popije kafu. Kada se vratio iz wc-a sjeo je za sto i tada je grupa lokalnih kronera počela da mu dobacuje sa šanka. Pitali su šta će mu maska i odakle je, a kada su čuli da je iz Prnjavora pobjesnili su i krenuli prema njemu“, priča nam naš izvor.

Dodaje da je jedan od njih počeo da viče „šta će ti maska, nije ti ovo bolnica nego kafana“ i „šta si iz Prnjavora došao u Derventu da nas provociraš“.

„Zbunjeni čovek počeo je da se izvinjava i da skida masku, ali već je blo kasno. U narednom trenutku napadači su ga oborili na pod i krenuli najstrašnije da ga tuku. Niko se nije usudio da zovne policiju jer se radi o žestokim seoskim momcima koji u kafanu dolaze sa sjekirama i motorkama. Činjenica da je nesretni čovjek bio iz Prnjavora samo je pogoršalo svu situaciju. Iako je teško povrijeđen odvezen je u Hitnu pomoć. Čuo sam da će uspjeti da se oporavi i imao je pravu sreću što je preživio, te se nadam da neće ponoviti ovu grešku“, istakao je on.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Lelemud Palamudović

Dodaj svoj komentar