50 Nijansi Pive

Tužila teretanu zato što nije smršala mjeseca dana pred more!

jedna Banjalučanka, čiji identitet je poznat redakciji, podnijela je tužbu protiv vlasnika svoje teretane zato što nije uspjela smršati i oblikovati svoje tijelo onako kako je ona htjela.

Naime, ova mlada žena je krenula sa treninzima baš kao i vse njene drugarice i velika većina žena, mjesec dana prije odlaska na more, ali njen plan nije uspio i njeno treniranje nije dalo željene rezultate pa je ona odlučila da tuži teretanu, vlasnika i trenera koji je sa njom radio. Mi smo, od ove veoma potresene žene, dobili izjavu u kojoj je opisala svoju muku.

-Ja sam krenula na treninge mjesec dana prije mora, trenirala sam 2-3 puta sedmično u zavisnosti kako sam stizala od obaveza i evo, ja za koji dan putujem za Egipat, a ista sam kao što sam bila i smatram da je to nečuveno! Ja ću sve vrijeme na plaži morati nositi nešto da se ogrnem, neću se moći ni fotografisati za Instagram, uludo sam potrošila mjesec dana svog života, o parama koje sam dala za individualne treninge neću ni da pričam.

Ova Banjalučanka kaže da jednostavno ne razumije šta se tu desilo i zašto oni od nje nisu napravili ribu kad su imali sasvim dovoljno vremena.

-Tačno je da sam pomalo kukala, eskivirala i da sam jela sve, ali oni su stručnjaci oni su to trebali da riješe.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar