50 Nijansi Pive

Ako ne bude izbora, neće biti ni obećanih 100 maraka!

Najavljena jednokratna pomoć za studente, penzionere i borce došla je u pitanje s obzirom da niko nije siguran da li će izbori uopšte biti održani u oktobru.

Izvori bliski vladajućim strankama kažu da je planirano da pomenuta sredstva budu isplaćena u septembru, ali da ne vide svrhu svega ako ove godine izostanu republički izbori.

“Mi nismo rekli penzionerima i studentima da su to pare za glasanje, ali valjda ne treba biti puno pametan da ne shvate da jesu. Zna se ko im daje i da su dužni ispuniti svoju građansku i ljudsku dužnost da glasaju za nas, a kao dokaz da slikaju listić mobilnim telefonom”, pojasnio nam je pomenuti izvor.

Ipak, kako tvrde sve ovo pada u vodu ako ne bude izbora 2. oktobra, tako neće biti ništa od obećanih para, bez obzira što se u javnosti moglo čuti da se pomenutih 100 maraka pomoći dodjeljuje kao odgovor na inflaciju.

“Ništa nije slučajno, penzioneri su najredovniji glasači, a studenti imaju najmanje para pa ih je lako potkupiti. Takođe, mladima možemo obećati da ćemo ih sve zaposliti ako nam nahvataju još glasova. Isti slučaj je i s borcima, sve smo ih prebrojali i pripremili dovoljno para za isplatu jednokratne pomoći. Ali, ako ne bude izbora, ove pare ćemo sačuvati za naredne izbore“, dodao je naš izvor.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Lelemud Palamudović

Dodaj svoj komentar