50 Nijansi Pive

Građani se žale na vrućinu traže zahlađenje

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH danas će biti sunčano i toplo vrijeme, ali kako su nam saopštili iz iz hidrometeorološkog zavoda u narednim danima nas očekuje zahlađenje što je obradovalo mnoge građane kojim smeta vrućina.

Naime, brojni građani se žale na iznenadnu vrućinu i sunce i traže zahlađenje iako su do prije samo par dana tražili suprotno.

“Danas će biti oko 30 stepeni, a ljudi nas zovu i kukaju kao da je 50. Nije nam jasno da našem narodu ne odgovara kad je hladno, a ne odgovara ni kad je toplo. Ako im je za utjehu temperatura će se spustiti u naredna dva dana za par stepeni, dok nas za vikend opet čeka kiša, ali vjerujemo da će tada govoriti da je vrijeme ružno, da je naglo zahladilo I da ne mogu da sjede u kafićima”, rečeno nam je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Jedan od onih koji ne podnose vrućinu je Rajko Nazeb koji kaže da ne može da se navikne na promjenu godišnjih doba i porast temperature.

“Jedva čekam opet tmurnu i hladnu subotu. Vrućina mi ne odgovara nikako, juče sam u autu izmjerio 35 stpepeni jer je cijeli dan stajao na suncu. U prostorijama bez klime ne može se boraviti od sparine i bolje je da se zima ponovo vrati”, poručio je on.

 

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Lelemud Palamudović

Dodaj svoj komentar